Albums

Studio Zwemmer biedt de mogelijkheid professionele fotoalbums te laten maken van jullie foto’s. Deze albums kenmerken zich door de hoge kwaliteit van afdrukken en afwerking en zijn beschikbaar is veel formaten en materialen, zodat er altijd wel een te vinden is voor jullie smaak en budget.
Digitale foto’s zijn natuurlijk erg handig voor op social media of om een afdruk te laten maken, maar een mooi album dat je aan je familie en vrienden kunt laten zien is een aandenken dat veel langer meegaat en bijblijft. Hoe vaak doorzoek je nu nog je harde schijf voor foto’s?
De fotoalbums zijn beschikbaar vanaf 15 x 15 cm tot en met 30 x 40 cm groot. Alle albums zijn met verschillende papiersoorten beschikbaar, zoals hoogglans, satijn of mat en in drie verschillende bindingen.
Om je trouwalbum nog beter tot zijn recht te laten komen, kan je de voorkant individualiseren met een foto naar keuze. Dit is zelfs te combineren met een acryl- of aluminiumvoorkant. Ook kan je bij je album een hoes bestellen om je album te beschermen als je er niet in bladert.
Aangezien de albums geheel naar smaak aan te passen zijn en er zeer veel verschillende combinaties mogelijk zijn, kan je het beste even contact opnemen voor een prijsopgave.