Over ons

Studio Zwemmer is gespecialiseerd in trouwreportages, portretten en lifestyle fotografie. Vanuit Almere staan fotograaf Bart Zwemmer en haar- en make up stylist Georgiana Zwemmer-Ghioc voor je klaar. Met bijna tien jaar ervaring ben je altijd in goede handen. Een goede sfeer tijdens de fotoshoot zorgt ervoor dat we de beste resultaten behalen. We komen graag vooraf met je in contact, om je alvast te leren kennen.

Niet alleen in de studio in Almere, maar ook juist op locatie, bijvoorbeeld tijdens je bruiloft. We hebben al op de mooiste plekken huwelijken mogen vastleggen. Dus of je nu gaat trouwen op het strand, een kasteel of het ja-woord geeft in het Stadhuis van Almere, neem voor de foto’s contact met ons op.

Bart Zwemmer is in 2008 begonnen als professioneel fotograaf. Voor die tijd fotografeerde hij alleen hobbymatig. Dat beviel hem goed en werd opgemerkt, waarna hij gevraagd werd voor fotoshoots. Aan het begin van zijn carrière heeft hij veel soorten fotografie uitgeprobeerd, van reportages in het buitenland tot evenementen en uiteindelijk portretten en bruiloften. Al deze fotografische omzwervingen en ontdekkingen hebben zijn stijl gevormd. Tegenwoordig blijft hij de fotografie ontdekken, met name door het gebruik van oude analoge technieken, soms meer dan 100 jaar oud.

Georgiana Zwemmer-Ghioc is een zeer creatieve haarstylist en make-up artist. Haar specialismen zijn kleuren en updo’s maken. Doorgaans doet ze dit in de salon, maar voor bruiloften en andere gebeurtenissen kan ze ook bij je thuis komen. Haar stijl is modebewust, maar altijd net even anders en volgens de laatste trends. De styling moet bij de persoonlijkheid en de persoon passen.