Prijzen

Trouwreportages

Iedere bruiloft is anders. De locatie, de planning, welke delen je wel of niet gefotografeerd wilt hebben. Om aan al jouw wensen tegemoet te kunnen komen, hebben we dus geen vaste prijzen. Wel kunnen we je hier een indicatie geven en aangeven wat je sowieso van ons kunt verwachten. Een exacte opgave volgt dan na ons eerste gesprek.

Eigenlijk bestaat iedere trouwreportage op zijn minst wel uit een serie foto’s van het echtpaar, naaste familie en de ceremonie. Niet iedereen heeft echter het budget, de tijd of de zin om hier uren aan te besteden en dat begrijpen we prima. Om die reden hebben we verschillende mogelijkheden voor trouwreportages, die helemaal naar jullie wensen aan te passen zijn.

Loveshoot

Een loveshoot is een ideale manier om je voor te bereiden op je trouwreportage en om ervoor te zorgen dat je alvast wat foto’s hebt, bijvoorbeeld voor de uitnodigingen.

Een loveshoot duurt circa anderhalf uur en vind plaats op een mooie locatie naar jullie keuze. Hier gaan we in een ontspannen sfeer zorgen voor een mooie set foto’s van jullie. Na circa een week kan je de proeven hiervan verwachten, waarna we samen de beste foto’s uitzoeken die ik volledige voor jullie bewerk. Deze krijg je dan als luxe CD geleverd.

Een loveshoot kost 150 euro.

Small

Houd je jullie bruiloft kort en intiem of hoef je niet de hele dag een fotograaf om je heen, dan is dit het perfecte pakket. Tijdens een korte trouwreportage leggen we de ceremonie vast en maken we van jullie en je naast familie een serie portretten, in de omgeving van de trouwlocatie. Doorgaans doen we dit voorafgaand aan de ceremonie. In ongeveer één tot twee uur maken we de portretten in een paar settings, waarna jullie de gasten kunnen ontvangen voor de ceremonie. De ceremonie wordt voor jullie vastgelegd, zodat je het ja-woord altijd nog terug kunt zien.

De kosten voor een small pakket bedragen 750 euro.

Medium

Wil je de hoogtepunten van de dag vastleggen, dan is dit pakket zeer geschikt. Niet voor niets is dit het meest gekozen pakket voor trouwreportages. Als je meer variatie in de foto’s wilt, op andere of meerdere locaties wilt shooten of simpelweg meer herinneringen vastgelegd wilt hebben, dan is dit pakket geschikt oor jullie. Bij dit pakket hebben we meer tijd tot onze beschikking voor de shoot met jullie. Hierdoor kunnen we meerdere locaties gebruiken of kan je met veel meer gasten op de foto. Ook wordt de receptie na de ceremonie vastgelegd.

De kosten voor een medium pakket bedragen 990 euro.

Large

Voor wie echt alles op de foto wilt hebben, is dit de juiste keuze. We beginnen ’s ochtends bij de voorbereidingen, leggen het moment vast dat de bruidegom voor het eerst de bruid in haar jurk ziet, maken een mooie reportage, leggen de ceremonie, de receptie het diner en afsluitend feest vast.

De hele dag wordt voor jullie gedocumenteerd, zodat alle herinneringen bewaard blijven.

De kosten voor een large pakket bedragen 1250 euro.

Na iedere shoot

packaging example of studio zwemmerUiteraard zijn jullie benieuwd naar de foto’s. Het is dan ook wel prettig om te weten hoe het na je trouwdag verder gaat met de foto’s. Na een tot twee weken kunnen jullie een preview verwachten. Daaruit kunnen jullie een selectie maken voor de definitieve set foto’s. Die worden dan volledig bewerkt, ook weer in overleg met jullie. Die worden dan weer binnen een a twee weken op cd of dvd aan jullie geleverd in ons handgemaakte, persoonlijke pakket.

Aangezien we vinden dat foto’s het beste tot hun recht komen als ze afgedrukt zijn en onze ervaring is dat prints veel vaker gezien worden dan digitale bestanden, bevat ieder pakket printtegoed. De omvang hangt af van het pakket. Jullie kunnen zelf kiezen wat je hiermee doet. Je kunt het gebruiken voor één grote, bijzondere afdruk, of meerdere kleinere. Deze worden meegeleverd met de rest van het pakket.

Portretten

 

Studio van studio zwemmer De prijzen van portretfotografie zijn inclusief digitale aanlevering van de foto’s en inclusief 10 euro printtegoed. Een shoot duurt circa anderhalf uur en kan in de studio of op locatie plaatsvinden. De locatie kunnen we in overleg bepalen. In een ontspannen sfeer leggen we jou of jullie op je best vast. Optioneel zijn deze shoots uit te breiden met haar en make-up.

 

Een portretserie maak je bij ons voor 100 euro.

Haar en make-up

Als je professionele haar styling and make up wilt op je bruiloft of tijdens je fotoshoot, gedaan door iemand met ervaring op dit gebied, dan kan je dat in je boeking meenemen. Aangezien haar en make-up erg persoonlijk zijn en erg van de persoon afhangen, kunnen we voor de styling geen vaste prijs geven. Iedere sessie is gebaseerd op je wensen en karakteristieken. Als richtlijn kan je aanhouden dat ons team 59 euro per uur rekent.

Over de prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een afstand van 50km van Almere. Daarbuiten rekenen we 25 cent per kilometer extra.

Na een aanbetaling van 25% is de reservering definitief.